در وصف محاسن سویا بسیار شنیده ایم . اخیرا حسن دیگری نیز به فهرست تمامی محاسنی که میشناختیم اضافه شده است : مصرف بالای فراورده های سویا مانند توفو (پنیر سویا ) و شیر سویا احتمال ابتلا به سرطان ریه را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد. به همین دلیل افرادی که سویای زیاد را در برنامه ی غذایی خود می گنجانند احتمال ابلایشان به سرطان ریه 23 درصد کمتر از آنهایی است که میزان سویای مصرفی شان بسیار پایین است .توجه داشته باشید که به طور کلی وبه تفکیک جنسیت ، احتمالا ابتلا به سرطان ریه در مردان هشت درصد و در زنان شش درصد است . این را نیز به یاد داشته باشید که تنها سویا نیست که خاصیت ضد سرطانی دارد بلکه برنامه ی سالم وعدم استعمال دخانیات نیز در کاهش احتمال ابتلا به سرطان ریه موثر است.
نویسنده : امیر حسین محمدی
:: موضوعات مرتبط:
دانستنیهای علمی ,
,
:: بازدید از این مطلب : 1320
|
امتیاز مطلب : 119
|
تعداد امتیازدهندگان : 29
|
مجموع امتیاز : 29